Sejl med

Bliv medlemStøt

Bliv medlem af foreningen og sejl med “dit eget” træskib

Skal sommeren være fyldt med eventyr på gamle træskibe, sejloplevelser, og en friluftsferie, der kombinerer leg, læring og fællesskab for både børn og voksne? Så er det måske en idé at blive en del af vores forening, hvor vi sammen sejler og vedligeholder en skonnert fra år 1900. Du behøver ikke være en erfaren sømand for at deltage, så længe du er klar til at bidrage til arbejdet ombord og følge de instruktioner, du får fra vores erfarne Skippere. Op til 18 personer kan være om bord ad gangen, inklusive skipper, styrmand og 4 kyndige besætningsmedlemmer. Der er altid plads til nye ansigter!

Vores sommersejladser spænder over både weekendture og længere sommertogter, hvor du kan være ombord i en hel uge ad gangen. I Sejlplanen finder du årets sejlruter og hvilke havne der skiftes i. Se vores turbeskrivelser under menupunktet “Sejlplan”Vores medlemmer repræsenterer en bred vifte af mennesker, der alle deler kærligheden til sejlads og kulturen omkring gamle skibe.

Under vores togter fordeles alle opgaver om bord mellem deltagerne, lige fra håndtering af sejl og madlavning til alt det, der skal til for at skabe en behagelig atmosfære. Ved længere sejladser kan vi oprette vagthold, så nogle sejler skibet, mens andre hviler.

En sejltur med Martha indebærer typisk tid til sejloplevelser, afslapning på dækket eller i køjen og festlige stunder omkring lækre måltider. Det behøver ikke at koste en formue at komme med på din første tur!

 Se vores fantastiske sejlplan, bliv medlem eller kontakt os her! 

Bliv medlem eller støt foreningen - idag!

Bliv medlemStøt