Bliv medlem

Velkommen ombord!

Det kræver (næsten) ingen forudsætninger!

Er du klar til at hoppe ombord i denne forening?

Ingen specielle forudsætninger for sejlads er nødvendige, men selvfølgelig en fordel. Du bliver introduceret til alt det sjove af vores erfarne besætningsmedlemmer, der gladeligt deler ud af deres viden. Alt, hvad der kræves af dig, er en åben og venlig indstilling samt lysten til at løse opgaver og bo tæt sammen med mange andre. Vi kan være op til 18 mennesker om bord under en tursejlads, og det betyder masser af grin, sjov og fællesskab. Velkommen til eventyret!

Der findes to typer af medlemskab

Aktiv medlem: Er for dig som vil være aktiv og fuldgyldigt medlem af foreningen, samt ønsker at sejle mere end 2 dage om året. Dit første år som aktivt medlem har du ret til 7 dages fri sejlads, herefter pålægges et gebyr per sejldag. Det er muligt at optjene sejldage gennem frivilligt arbejde i foreningen. En dags arbejde = en fri sejldag. Læs mere i sejladsreglerne.

Støttemedlem: Er for dig som lige vil se foreningen an. Eller for dig som bare vil støtte op om vores skib og forening. I løbet af dit første år som støttemedlem har du ret til 2 dages fri sejlads, for eksempel en weekendtur. Læs mere i sejladsreglerne.

Kontingentsatser

  • Aktive medlemmer: 3000 kr.
  • Ungdomsmedlem (15-17 år): 500 kr.
  • Ungdomsmedlemmer (18-20 år): 1000 kr.
  • Studerende på SU over 20 år: 1000 kr.
  • Støttemedlemmer: 500 kr.

Børn (0-14 år) er gratis og tages ikke som medlem. Kan kun deltage på ture i ledsagelse af voksne

Betaling af sejladsafgift (sejldage)

Voksne koster 175 kr pr. sejldag.

Børn (0-14 år) er gratis.

Indbetales ved tilmelding til turen, dog senest inden afgang.

Bankkonto til indbetaling af sejladsafgift: reg. 9560 konto nr. 6580692778 eller

Mobile Pay på nr 74500

Hvad koster det at sejle?

Prisen for en sejlads forudsætter betalt kontingent for den pågældende sæson, dertil kommer sejldage + motorpenge + havnepengeforplejning.

  • En Sejldag koster 175 kr. eller du kan betale med optjente arbejdsdage. Opkræves og betales inden afgang.
  • Motorpenge. Går til forbrug af smøremidler og diesel. For 2024 er prisen 35 kr. pr. dag. Betales ved tilmelding til turen.
  • Havnepenge og forplejning. Her betales kolletivt havneafgifter, sluser mm. for de ombordværende på den pågældende tur. Mad er fælles, mens drikkevarer betales individuelt. Afregnes på skibet ved afslutning af en tur.

Erfaringen siger, at et nyt voksent medlem det første år kan tage på en uges ferie for under 5.000 kr., alt inklusive!