• Vejleding til websidens tilgængelighed
  • Link til forsiden
  • Send en mail til webmaster
  • Oversigt over hjemmesiden

22-24/6 3. weekendtur:Aarhus-Vejle

havnehygge 

Weekendsture med Skonnerten Martha er en rigtig god mulighed for nye medlemmer, at komme ud at mærke Martha og få en fornemmelse af en god sejlads.

Turen starter i Aarhus og slutter i Vejle.

Fredag den 22. juni kommer den verdensomspændende havkapsejlads Volvo Ocean Race for første gang til Danmark – og tilmed helt ind i havnebassinet i Aarhus, lige ud for Dokk1 og den nye havnefront.

Bådene forventes at runde bøjen i inderhavnen lige ud for Dokk1 mellem kl. 12 og 18. Et nærmere præcist tidspunkt bliver meldt ud senere, men afhænger selvfølgelig også af vindforholdene på dagen.

Fredag d. 22. juni ville der blive en dagstur i forbindelse med Volvo Ocean race, nærmere information følger

Den 23 & 24. vil være en weekendtur fra Aarhus til Vejle. Det er St. Hans. Det skulle ok give mulighede for en smuk sejlads med udsigt til bål, eller at opleve et bål et sted.  

Støttemedlemsskab giver også mulighed for at deltage i weekendsture.

En weekendtur med slut i Vejle kan rumme mange muligheder. Havne som Juelsminde, Bogense, Hjarnø, Tumø, Endelave mm er indenfor rækkevidde. At ligge for anker og vågne op et smukt sted er også en dejlig oplevelse for ikke at snakke om natsejlads med fyr og stjerner. I sidste ende er det vind og vejr, skippers ideer og besætningens sammensætning, der bestemmer mulighederne!!! 

 

 

Overvejer du et marthamedlemsskab, og synes lige, du vil afprøve lugten i bageriet,inden du bestemmer sig for en hel uge, kan du i første omgang melde dig som støttemedlem og tage på en weekendtur. Bestemmer du dig senere for at du vil på en af ugetogterne, finder vi også ud af det.


Udforsk selv mulighederne undervejs på kortet over Marthas aktuelle sejlplan