• Vejleding til websidens tilgængelighed
  • Link til forsiden
  • Send en mail til webmaster
  • Oversigt over hjemmesiden

9-11/6 2. weekendtur:Ebeltoft-Vejle

barn ved roret 
 Det er stort at få lov at styre Martha

 Denne weekendtur starter i idylliske Ebeltoft, hvor Martha sædvanligvis har plads ved Fregatten Jylland. Hvad der sker her fra og til Martha er i Vejle er op til skipper og besætning og især vejret, men mulighederne er mange.

 På denne tur deltager Hans Axelsen med sin saxofonkvartet bestående af Vibeke, Jakob, Kian og Christian, så det blive en tur med masse af musikalske indslag. 

Weekendsture med Skonnerten Martha er en rigtig god mulighed for nye medlemmer, at komme ud at mærke Martha og få en fornemmelse af en god sejlads.

Støttemedlemsskab giver også mulighed for at deltage i weekendsture.

Fremmøde fredag aften, hvor vi planlægger sejladsen og får lidt godt at spise og hilst på hinanden. Inden afgang, formentlig lørdag morgen, skal der gøres klart skib og alle sikkerhedsruller gennemgås.

 

Om man når til en havn i nærheden, eller man vælger at tilbringe natten for anker, er op til skipper og vejrforholdene. 

 

Overvejer du et marthamedlemsskab, og synes lige, du vil afprøve lugten i bageriet,inden du bestemmer sig for en hel uge, kan du i første omgang melde dig som støttemedlem og tage på en weekendtur. Bestemmer du dig senere for at du vil på en af ugetogterne, finder vi også ud af det.

Udforsk selv mulighederne på korten over Marthas sejlplan 2016