• Vejleding til websidens tilgængelighed
  • Link til forsiden
  • Send en mail til webmaster
  • Oversigt over hjemmesiden

8-10/6 1. weekendtur:Vejle- Vejle

Sejlene hejses 
 Det kræver samarbejde
at hejse sejl

Weekendsture med Skonnerten Martha er en rigtig god mulighed for nye medlemmer, at komme ud at mærke Martha og få en fornemmelse af en god sejlads.

Støttemedlemsskab giver også mulighed for at deltage i weekendsture.

Om destiantioner. Det faste er, at turen starter og slutter i Vejle. Hvor sejladsen går hen afhænger af de muligheder, vind og vejr giver og hvad skipper og de ombord værende vil. Mulighederne er mange - f.eks. Juelsminde, Endelave, Bogense eller ankerligning et smukt sted.

Fremmøde fredag aften, hvor vi planlægger sejladsen og får lidt godt at spise og hilst på hinanden. Inden afgang, formentlig lørdag morgen, skal der gøres klart skib og alle sikkerhedsruller gennemgås.

En weekendtur med start og slut i Vejle kan rumme mange muligheder. Havne som Juelsminde, Bogense, Hjarnø, Tumø, Endelave mm er indenfor rækkevidde. At ligge for anker og vågne op et smukt sted er også en dejlig oplevelse for ikke at snakke om natsejlads med fyr og stjerner. I sidste ende er det vind og vejr, skippers ideer og besætningens sammensætning, der bestemmer mulighederne!!!

Når det er klar, kommer skipper med en beskrivelse sine ideer her på siden.

 

Overvejer du et marthamedlemsskab, og synes lige, du vil afprøve lugten i bageriet,inden du bestemmer sig for en hel uge, kan du i første omgang melde dig som støttemedlem og tage på en weekendtur. Bestemmer du dig senere for at du vil på en af ugetogterne, finder vi også ud af det.


Udforsk selv mulighederne undervejs på kortet over Marthas aktuelle sejlplan