• Vejleding til websidens tilgængelighed
  • Link til forsiden
  • Send en mail til webmaster
  • Oversigt over hjemmesiden

10-18/8(Uge33) TS regatta (Øresund)og træninssejlads - Vejle

Sejlads sammen med andre skibe er altid
spændende, lærerigt og hyggeligt

 Turen starter fredag, for lørdag morgen skal vi være klar til TS regatts "Øresund på langs" fra København til Helsingør.

Herefter følges skibene på TS træningssejlads.

 Arrangementet hedder "Øresund på Langs" Formålet er i fællesskab af vise den smukke danske maritime kulturarv i en fælles kapsejlads København - Helsingør Start ud for ca. Tuborg havn lørdag morgen, ca kl 10.00. Alle både og skibe starter samme sted, dog i forskellige løb og i flere starter (afhænger selvfølgelig af tilmeldingerne). Måleregel osv. taler vi videre om - det er ikke det vigtigste. Mål syd for Helsingør - måske ud for Snekkersten havn. Sune Blinkenberg har tilbudt at lægge bane ud sammen med DFÆLe og Asger Nørlund vil gerne speake os i mål og havn TS (Nicolai) prøver at finde et fint dommerskib (måske S/S Bjørn), der kan tage os i mål Vi samles alle (blandet) i den gamle havn ved Kulturværftet og Søfartsmuseet, DFÆL og TS fartøjer i blandt hinanden. Om eftermiddagen arrangeres sjove aktiviteter, der kan bringe besætningerne sammen Middag og fest i Hal 16, som netop er stillet til rådighed for maritime aktiviteter og projekter (se mere om dette på Hal 16 på Facebook) Vi skal søge sponsorer til præmier, men det er vi jo vant til. En vild idé:  Vi forsøger pt. at motivere Svanemølle-sejlerskolerne til at lægge skoleweekendtur dén weekend, så så mange gaffelriggere med træskibs-sejlerskoleelever som muligt kan komme med også. Derudover forsøger vi også at få en del af de klassiske 6, 8 og 12 m klassebåde med Sejladsen er åben for alle DFÆL, TS, KTS og Sprydstageforening-fartøjer

Søndag forsætter ugen med TS træningssejlads, hvor skibene møder med egne besætninger og træner sikkerhed (årets tema i 2018).

Turen slutter i Vejle fredag, så Martha kan komme på plads til Vild med Vand om lørdagen.

 

 


Udforsk selv mulighederne undervejs på kortet over Marthas aktuelle sejlplan