• Vejleding til websidens tilgængelighed
  • Link til forsiden
  • Send en mail til webmaster
  • Oversigt over hjemmesiden

2-05/06 Pinsestævne, Hobro-Ebeltoft

Det er altid en fest og et flot syn at møde alle de andre TS-fartøjer til pinsestævnet.
Det er altid en fest og et flot syn at møde alle de andre TS-fartøjer til pinsestævnet.
Pinseturen byder ofte på fredfyldt aftensejlads i solnedgangen.
Pinseturen byder ofte på fredfyldt aftensejlads i solnedgangen.

Pinsestævne som vi ka’ li’ det

 

TS-pinsestævnet holdes i år i Hobro. Det bliver en begivenhed, som alle marthanere vil synes rigtig godt om. Hele kommunen har nemlig sat alle sejl til for at gøre det til en stor kulturoplevelse, både for skibenes besætninger og for kommunens borgere og gæster.

 

Overskriften for årets pinsestævne i Hobro er ’Søsatte Eventyr’. Mariagerfjord kommune, Maritimt Kulturcenter Mariagerfjord og Hobro Værft glæder sig til at få besøg af alle TS-fartøjerne. Arrangørerne har slet ikke været til at stoppe. Stævnet byder nemlig på masser af gode oplevelser.

 

Læs meget mere om pinsestævnet på www.ts-skib.dk/pinsestaevner/

 

Så selv om selve pinseturen med Martha måske hurtigt bliver fyldt op, vil der i hvert fald være masser af spændende oplevelser for alle marthanere, der har lyst til at komme til Hobro i dagene fredag 2. til søndag 4. juni.

Og så til det praktiske omkring selve pinseturen med Martha:

Fredag 2. juni:

Alle deltagere påmønstrer senest kl. 19.00 i Hobro. I år er Martha sejlet til Hobro i ugen før af Niels Kobberø, som har arrangeret en spændende navigations- og træningssejlads.

Lørdag 3. juni:

Vi skal proviantere til resten af pinsen, men ellers står dagen på en masse aktiviteter med paradesejlads, åbent skib, aftenfest, og hvad der ellers er på programmet.

Søndag 4. juni:

Vi skal helst af sted senest ved 10-11-tiden, så besætningen på Martha deltager ikke i TS-generalforsamlingen. I løbet af dagen skal vi gerne nå Grenå.

Mandag 5. juni:

Kursen sættes mod Ebeltoft, som vi skal anløbe midt på eftermiddagen.

Hvis nogen har spørgsmål eller vil melde sig til at tage sig af noget af det praktiske i forbindelse med sejladsen, er I velkomne til at kontakte mig på telefon 20 46 16 39 eller pr. email permec@privat.dk

Venlig hilsen
Per