• Vejleding til websidens tilgængelighed
  • Link til forsiden
  • Send en mail til webmaster
  • Oversigt over hjemmesiden

Vis nyhed

Formanden præsenterer sig

Præsentation af Peter, der ikke kom med i Marthaposten.

Først vil jeg sige tak for opbakning og ikke mindst tilliden ved at vælge mig til bestyrelsen, som derefter vælger mig som formand. En fremtrædende og betydningsfuld post som jeg håber at kunne udfylde tilfredsstillende – jeg vil i hvert tilfælde engagere mig, stikke fingeren i jorden (og søen), deltage aktivt, tage ansvar og i det hele taget forsøge at gøre mit bedste for at udføre det jeg finder frem til måtte være til bedste for foreningen og Martha.

Jeg står på ryggen af en uddannelse som styrmand og skibsfører fra A.P.Møller, Mærsk rederiet, hvor jeg arbejdede på skibene i 10 år. Jeg sejlede primært i tankskibsflåden efter min uddannelse på Fanø Navigationsskole. Jeg har de seneste 30 år arbejdet som direktør i et lille AV firma, hvor jeg er medejer. Der ud over er jeg aktiv i en Loge som udvalgsformand, bestyrelsesmedlem i AV-brancheforeningen, aktiv i en Round Table seniorklub, foruden at være del at et projekt, hvor vi vil sejle rundt i Verden i en sejlbåd.

Jeg blev medlem her i Foreningen for knap 4 år siden, da vi jo skulle til Oslo, og min forestilling om en sejltur op gennem Oslofjorden ville jeg bare ikke gå glip af. Det blev til alt andet end en Oslotur det år- primært sejlads mellem Vejle og Middelfart!, men det fik mig involveret i forhold til arbejdet med Martha og jeg fik en rigtig god fornemmelse for de mennesker der også var involveret – og det var måske endda bedre en Oslo tur. I hvert fald har mit forhold til foreningen, Martha og alle de skønne mennesker jeg har mødt, gjort at jeg stadig er her og til stadighed bliver gladere for at være med og mere stolt over at være en del af det.

Jeg bor i Børkop, ikke langt fra Vejle, hvor jeg boede i 14 år (tilflytter – født i Rødovre, men synes jeg skjuler det godt


Forrige side: Alle Marthaglimt     Næste side: Marthas position
{* *}